Clicky

Siklatilat Oy hakee takuutyönjohtajaa

17.08.2018

Siklatilat Oy hakee takuutyönjohtajaa Vantaalle, Lempäälään tai Tupokseen. Takuutyönjohtajan tehtävänä on hoitaa asunto- ja palvelukohteiden jälkimarkkinointia.

Odotamme hakijalta hyviä asiakaspalvelu-, viestintä-, organisointi- ja tiimityötaitoja sekä pitkäjänteisyyttä. Kyseessä on liikkuva työ, jossa pääset toteuttamaan itseäsi ja hoitamaan vastuualueesi itsenäisesti. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä.

Lisätietoja antaa Sikla-konsernin rakentamisjohtaja Antti Sikala, puh. 044 539 7834.

Lähetäthän hakemuksesi sähköpostitse mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@sikla.fi.

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni - tulevaisuuden rakentaja. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, taloelementtitehdas Siklaelementit Oy sekä talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 60 miljoonaa euroa ja vuonna 2018 liikevaihto nousee noin sataan miljoonaan euroon. Työllistämme yli 200 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!