Clicky

Siklatalot Oy hakee rakennussuunnittelijaa Tupokseen

06.06.2018

Haemme Siklatalot Oy:lle rakennussuunnittelijaa pientalokohteiden suunnitteluun. Tehtävän hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusarkkitehti, arkkitehti, RKM tai RI) ja pätevyyttä toimia pääsuunnittelijana. Tulet työskentelemään Tupoksen pääkonttorilta käsin.

Toivomme innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Yhteydenotot: suunnittelujohtaja Jaakko Kivioja, puh. 040 9132 561.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@sikla.fi.

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni - tulevaisuuden rakentaja. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rakennusten kuorielementtitehdas Finland Element Oy Ab sekä talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 60 miljoonaa euroa ja vuonna 2018 liikevaihto nousee noin sataan miljoonaan euroon. Työllistämme yli 200 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!