Pääkonttorin rakentaminen edistyy

25.08.2017

Tästä voit seurata Siklan uuden pääkonttorin rakentumista Liminkaan. Uusimmat päivitykset ovat ylimpänä.

25.8.2017

Tältä työmaalla näytti elokuun puolessa välissä:

 

7.7.2017

Rakennuksen toinen osa pystytettiin kesäkuun lopussa. Kahden osan väliin tulee hulppea, noin 12 metriä korkea lasiaula, jossa sijaitsee muun muassa pääsisäänkäynti, vastaanottopiste ja ruokailutilat.

 ​​​  

Myös sisätilat alkavat jo hahmottua, kun toimistohuoneiden väliseinien asentaminen on käynnissä.

    ​​​​​​

6.6.2017

Pääkonttorin rakennustyöt ovat jo hyvässä vauhdissa, ja ensimmäinen osa on jo harjakorkeudessa. Hanke toteutetaan puuelementeistä, jotka tulevat Siklan elementtitehtaalta Limingasta.  

   

2.5.2017

Sikla on aloittanut uuden pääkonttorinsa rakentamisen Limingan Ankkurilahteen, aivan moottoritien varteen Tupoksen ramppien juureen. Kaksikerroksiseen rakennukseen tulee 913 huoneistoneliömetriä, ja sinne tulee työpisteet noin 50 henkilölle. Arkkitehtisuunnittelusta on vastannut oululainen Arkkitehtitoimisto Arkadi.

Konsernin toimitusjohtaja Janne Nieminen kertoo, että uusi pääkonttori valmistuu loppuvuodesta.

”Haaveissamme on järjestää avajaiset Siklan emoyhtiön, Sikla Oy:n 10-vuotispäivänä. Ankkurilahti on pääkonttorillemme loistava sijainti työvoiman saatavuuden vuoksi. Saavutettavuus jokaisesta ilmansuunnasta on poikkeuksellisen hyvä. Uskomme toimistorakennuksemme sijoittamisen muualle kuin kaupungin sykkeeseen olevan pelkästään positiivinen asia. Lisäksi olemme pohjoisesta päin tullessa lähes yhtä hyvän ajallisen saavutettavuuden piirissä kuin entisellä paikallamme Kempeleen Zatelliitissa”, toteaa Nieminen.