Clicky

Siklatec Oy hakee sähkösuunnittelijaa

24.11.2017

Sikla-konserniin kuuluva Siklatec Oy hakee palvelukseensa sähkösuunnitteljiaa. Tehtäviisi kuuluu monipuolinen kiinteistöjen sähkö-, tele-, turva- ja AV-suunnittelu. Tehtävän hoitamisen edellytyksenä on sähköinsinöörin tai DI:n tutkinto, sähköasentajan työkokemus katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme kokemusta kiinteistöjen sähkösuunnittelu- ja projektinjohtotehtävistä. Odotamme hakijalta innostunutta ja ahkeraa työotetta, avointa ja asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Voit työskennellä Tupoksen, Vantaan, Lempäälän tai Jyväskylän toimipisteessämme.

Tarjoamme haasteellisen, kokemuksesi ja osaamisesi mukaan räätälöitävän toimenkuvan yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja edut, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla 30.11.2017 mennessä osoitteeseen keijo.koivukangas@sikla.fi. Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 välillä: Keijo Koivukangas, puh. 050 366 1436 tai Marko Juusola, puh. 044 762 6410.