Clicky

Sähkö- ja LVI-asentajia Uudellemaalle ja Pirkanmaalle

10.01.2018

Sikla-konserniin kuuluva Siklatec Oy hakee itsenäiseen työhön kykeneviä sähkö- ja LVI-asentajia Uudenmaan ja Pirkanmaan alueille. Tehtävien hoitaminen edellyttää LVI-/sähköalan koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta. Toivomme myös innostunutta ja ahkeraa työotetta. Tarjoamme kenttäpelaajan paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja edut, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

LVI-asentajan hakemukset ja yhteydenotot: työnjohtaja Mika Ratilainen, puh. 040 9104 778, mika.ratilainen@sikla.fi

Sähköasentajan hakemukset ja yhteydenotot: työnjohtaja Janne Riekki, puh. 0405689170, janne.riekki@sikla.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla viimeistään 31.1.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivienn henkilöiden löydyttyä.

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 on noin 65 miljoonaa euroa. Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 nousee noin 105 miljoonaan euroon. Konserni työllistää yli 170 henkilöä.