Clicky

Sähkö- ja LVI-asentajia Uudellemaalle

29.03.2018

Sikla-konserniin kuuluva Siklatec Oy hakee itsenäiseen työhön kykeneviä sähkö- ja LVI-asentajia Uudellemaalle. Tehtävien hoitaminen edellyttää LVI-/sähköalan koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta. Toivomme myös innostunutta ja ahkeraa työotetta. Tarjoamme kenttäpelaajan paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja edut, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

LVI-asentajan hakemukset ja yhteydenotot: työnjohtaja Mika Ratilainen, puh. 040 9104 778, mika.ratilainen@sikla.fi

Sähköasentajan hakemukset ja yhteydenotot: työnjohtaja Janne Riekki, puh. 0405689170, janne.riekki@sikla.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoivakoteja, päiväkoteja ja kouluja rakentava Siklatilat Oy ja talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 60 miljoonaa euroa. Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 nousee noin sataan miljoonaan euroon. Työllistämme noin 200 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!