Clicky

Siklatilat Oy hakee rakennussuunnittelijaa toimitilatuotantoon

16.02.2018

Sikla-konserniin kuuluva Siklatilat Oy hakee rakennussuunnittelijaa toimitilaliiketoimintaan. Tehtävän painopiste on toimitilamyynnin tueksi tehtävässä luonnossuunnittelussa. Tehtävän hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi rakennusarkkitehti tai rakennusinsinööri. Työkokemus toimitilojen ja hallien suunnittelusta katsotaan eduksi.

Toivomme hakijalta innostunutta ja ahkeraa työotetta, avointa toimintatapaa sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Voit työskennellä joko Tupoksen, Lempäälän tai Vantaan toimipisteestämme käsin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla 5.3.2018 mennessä osoitteeseen rekry@sikla.fi. Yhteydenottoihin ja tiedusteluihin vastaa Marko Jokitalo, puh. 040 8348 408.

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 on noin 65 miljoonaa euroa. Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 nousee noin 100 miljoonaan euroon. Työllistämme yli 170 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.