Clicky
Otsontie 1 b omakotitalo

Uusi koti loistavalla sijainnilla!

Tällaisella sijainnilla on Keravalla harvoin uutta taloa tarjolla! Tontin osuus tälle talolle on noin 650 m2. Urheilupuisto, jäähalli ja uimahalli aivan vieressä. Lähikauppa ja keskustan kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Todella tehokkaat neliöt, joissa ei turhaa tilaa ole. Hintaan sisältyy täysin valmis talo pihoineen.

  • Kauppa 0,7 km
  • Koulu 0,7 km
  • Juna-asema 1,2 km
  • Pysäkki 0,1 km

Sinun näköisesi koti - valitse itse materiaalit!

Nopealla varaajalla on mahdollisuus vaikuttaa vielä moneen asiaan tässäkin kohteessamme. Esimerkiksi talotekniikkaan, sisustamiseen, kalustamiseen ja vähäisiin tilamuutoksiin. Piha avautuu etelä/länsisuuntaan. Lämmitysjärjestelmänä on taloudellinen poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä ja olohuoneeseen on mahdollista ostaa edullisesti myös varaava takka.

Kun toimit nopeasti, pääset itse vaikuttamaan jokaiseen yksityiskohtaan pohjaratkaisusta sisustukseen ja talotekniikkaan. Kodista tulee siis juuri sellainen kuin haluat. Materiaalit saat valita Puustellin ja Värisilmän valikoimista. Toimi nopeasti ja ota yhteyttä myyjään, sillä tämä kohde viedään käsistä.

 

Asunnot ja hinnat
Selaa asuntoja

Otsontie 1

106m2
5h+k+s
Myyntihinta 349 000 € Velaton hinta 349 000 € Varaustilanne Myynnissä

Ota yhteyttä

Sami Salmi
myyntiedustaja, Kerava, Järvenpää, Tuusula, Sipoo
sami.salmi@sikla.fi
040 123 8995
Otsontie 1 B, 04200 Kerava
Kerros
Asunto
Huoneisto
Pinta-ala
Kauppahinta €
Velaton myyntihinta €
Varaustilanne
1. kerros
Asunto
Huoneisto5h+k+s
Pinta-ala106 m2
Kauppahinta €349 000
Velaton hinta €349 000
VaraustilanneTee varaus →
Satoja koteja ja tyytyväisiä asiakkaita!

Olemme rakentaneet satoja koteja pääkaupunkiseudun, Oulun ja Pirkanmaan talousalueille sekä muualle Suomeen. Toimimme lähellä asiakasta ja tapamme toimia varmistaa, että kodistasi tulee juuri sellainen kuin haluat. Tyytyväisten asiakkaiden joukko kasvaa päivä päivältä!

"Rakentamisvaihe meni kivuttomasti ilman murehtimista"

Kurkelan perhe on omien sanojensa mukaan erittäin tyytyväinen valmiiseen kokonaisuuteen. Kodista tuli juuri sellainen kuin he olivat ajatelleetkin. Siklatalojen asiakaspalvelu saa perheeltä kiitettävän arvosanan.  

– Ehdottomasti isoin hyöty Siklatalojen valinnassa oli se, että rakentamisvaihe meni kivuttomasti ilman murehtimista siitä, että sujuuko tämä. Olimme koko projektin ajan luottavaisin mielin. Talo on alusta loppuun asti hyvin tehty, Lauri kiittelee.

– Kun Siklatalojen kanssa teet kaupat, niin tiedät tasan tarkkaan mitä saat ja millä hinnalla!

Lue lisää asiakaskokemuksia täältä!

Ota yhteys myyjään

Sami Salmi myyntiedustaja, Kerava, Järvenpää, Tuusula, Sipoo sami.salmi@sikla.fi 040 123 8995