Clicky

Siklatilat hakee maanrakennustyönjohtajaa Uudellemaalle

31.01.2018

Siklatilat Oy hakee Uudellemaalle maanrakennustöiden työnjohtajaa. Siklatilat Oy on osa Sikla-konsernia, ja se on erikoistunut asunto- ja toimitilatuotannon lisäksi koulujen sekä hoiva- ja päiväkotien rakentamiseen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää maanrakennuspuolen rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta maanrakennustöiden suunnittelusta tai työnjohdosta. Toivomme myös innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme kenttäpelaajan paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@sikla.fi. Lisätietoja saat henkilöstöjohtaja Tuomo Hilliaholta, puh. 0400 252 250. Pidäthän kiirettä, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 on noin 65 miljoonaa euroa. Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 nousee noin 100 miljoonaan euroon. Konserni työllistää yli 170 henkilöä.