Clicky

Siklatec Oy hakee LVI-työnjohtajaa / projektinhoitajaa

25.10.2017

Sikla-konserniin kuuluva Siklatec Oy hakee LVI-työnjohtajaa / projektinhoitajaa työskentelemään toimitila-, päivä- ja hoivakotirakentamisen sekä asuntotuotannon parissa. Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään LVI-insinöörin tai -teknikon koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta työnjohto- tai projektinhoitotehtävistä. Odotamme hakijalta myös innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Voit työskennellä joko Jyväskylän, Tampereen tai Vantaan toimipisteestämme käsin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla viimeistään 30.11.2017 keijo.koivukangas@sikla.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 välillä: Keijo Koivukangas, puh. 050 366 1436 tai Marko Juusola, puh. 044 762 6410.

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 32 milj. euroa. Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2017 nousee noin 60 milj. euroon. Konserni työllistää yli 170 henkilöä.