Clicky

Siklatec Oy hakee LVI-suunnittelijaa

31.01.2018

Sikla-konserniin kuuluva Siklatec Oy hakee palvelukseensa LVI-suunnittelijaa. Tehtäviisi kuuluu monipuolinen kiinteistöjen LVI-suunnittelu. Tehtävän hoitaminen edellyttää LVI-insinöörin tai DI:n tutkintoa, mutta myös muu tehtävään soveltuva koulutus on mahdollinen. Lisäksi arvostamme kokemusta kiinteistöjen LVI-suunnittelutehtävistä. Toivomme hakijalta innostunutta ja ahkeraa työotetta, avointa ja asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Voit työskennellä Tupoksen, Vantaan, Lempäälän tai Jyväskylän toimipisteessämme.

Tarjoamme haasteellisen, kokemuksesi ja osaamisesi mukaan räätälöitävän toimenkuvan yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja edut, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@sikla.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 välillä: Keijo Koivukangas, puh. 050 366 1436 tai Marko Juusola, puh. 044 762 6410.

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 on noin 65 miljoonaa euroa. Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 nousee noin 100 miljoonaan euroon. Konserni työllistää yli 170 henkilöä.