Clicky

Siklatec Oy hakee LVI-asentajia Pohjois-Suomeen

31.01.2018

Sikla-konserniin kuuluva Siklatec Oy hakee itsenäiseen työhön kykeneviä LVI-asentajia Pohjois-Suomen alueelle pientalo- ja urakkakohteisiin. Tehtävän hoitaminen edellyttää LVI-alan koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta. Toivomme myös innostunutta ja ahkeraa työotetta. Tarjoamme kenttäpelaajan paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja edut, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lisätietoja pientaloasennuksista: työnjohtaja Antti Käräjäoja, puh. 050 404 5163.

Lisätietoja urakkakohteiden asennuksista: projektipäällikkö Marko Juusola, puh. 044 762 6410

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla mandollisimman pian osoitteeseen rekry@sikla.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 65 miljoonaa euroa. Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 nousee noin 100 miljoonaan euroon. Työllistämme yli 170 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.