Clicky
Kuokkatie omakotitalo

Lapsiperheen unelma Oulussa

Koti rakennetaan Oulun Välivainiolle, lapsiperheiden suosimalle asuinalueelle, aivan kaupungin palveluiden kupeeseen. Koulut, päiväkodit ja palvelut ovat aivan kävelymatkan etäisyydellä. Lähes tuhannen neliön tasamaatontilla on jo valmis viihtyisä pihapiiri puineen ja pensaineen, ja kotisi on sijoitettu niin että aurinko paistaa takapihalle koko päivän. Alueella on monipuoliset ulkoilumahdollisuudet.

Kokonaishintaan kuuluu ihan kaikki purkutöistä viimeiseen listaan ja pihatöineen valmiiksi rakennettuna – turvallisesti yhdellä sopimuksella. Tässä kohteessa säästät varainsiirtoverossa noin 10 000 euroa.

Vuokratontti.

Sinun näköisesi koti - valitse itse materiaalit!

Upea, väljä olohuone-ruokailutila-keittiö-yhdistelmä keskellä taloa luo tähän kotiin viihtyisän ja toimivan kodin sydämen. Pohjakuva on selkeä ja konstailematon, ilman turhia hukkaneliöitä.

Kun toimit nopeasti, pääset itse vaikuttamaan jokaiseen yksityiskohtaan pohjaratkaisusta sisustukseen ja talotekniikkaan. Kodista tulee siis juuri sellainen kuin haluat. Materiaalit saat valita Puustellin ja Värisilmän valikoimista. Toimi nopeasti ja ota yhteyttä myyjään, sillä tämä kohde viedään käsistä.

Tässä talossa on iso autokatos/varastorakennus kytkettynä.

Asunnot ja hinnat
Selaa asuntoja

Kuokkatie 40

95m2
4h+k+s+khh
Myyntihinta 316 600 € Velaton hinta 316 600 € Varaustilanne Myynnissä

Ota yhteyttä

Pauli Karhumaa
myyntiedustaja, Pohjois-Pohjanmaa
pauli.karhumaa@sikla.fi
040 152 8006
Kuokkatie 40, 90530 Oulu
Kerros
Asunto
Huoneisto
Pinta-ala
Kauppahinta €
Velaton myyntihinta €
Varaustilanne
1. kerros
Asunto
Huoneisto4h+k+s+khh
Pinta-ala95 m2
Kauppahinta €316 600
Velaton hinta €316 600
VaraustilanneTee varaus →
Satoja koteja ja tyytyväisiä asiakkaita!

Olemme rakentaneet satoja koteja pääkaupunkiseudun, Oulun ja Pirkanmaan talousalueille sekä muualle Suomeen. Toimimme lähellä asiakasta ja tapamme toimia varmistaa, että kodistasi tulee juuri sellainen kuin haluat. Tyytyväisten asiakkaiden joukko kasvaa päivä päivältä!

"Rakentamisvaihe meni kivuttomasti ilman murehtimista"

Kurkelan perhe on omien sanojensa mukaan erittäin tyytyväinen valmiiseen kokonaisuuteen. Kodista tuli juuri sellainen kuin he olivat ajatelleetkin. Siklatalojen asiakaspalvelu saa perheeltä kiitettävän arvosanan.  

– Ehdottomasti isoin hyöty Siklatalojen valinnassa oli se, että rakentamisvaihe meni kivuttomasti ilman murehtimista siitä, että sujuuko tämä. Olimme koko projektin ajan luottavaisin mielin. Talo on alusta loppuun asti hyvin tehty, Lauri kiittelee.

– Kun Siklatalojen kanssa teet kaupat, niin tiedät tasan tarkkaan mitä saat ja millä hinnalla!

Lue lisää asiakaskokemuksia täältä!
Kuokkatie 40, 90530 Oulu

Ota yhteys myyjään

Pauli Karhumaa myyntiedustaja, Pohjois-Pohjanmaa pauli.karhumaa@sikla.fi 040 152 8006