Clicky

Siklatilat Oy hakee koulu- ja päiväkotikohteiden projektipäällikköä Ouluun

29.03.2018

Sikla-konserniin kuuluva Siklatilat Oy hakee koulu- ja päiväkotikohteiden projektipäällikköä Ouluun. Projektipäällikkö vastaa projektien tavoitteiden saavuttamisesta nimetyissä koulu- ja päiväkotikohteissa. Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai rakennustekniikan DI:n koulutusta sekä työkokemusta  suurten rakennusprojektien johtamisesta, suunnittelusta tai suunnittelunohjauksesta. Lisätietoja antaa hoivakoti-, päiväkoti- ja koulukohteiden myyntipäällikkö Perttu Aikkila, puh. 040 913 2382.

Toivomme hakijalta innostunutta ja ahkeraa työotetta, avointa toimintatapaa sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Pyydämme lähettämääm vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen sähköpostilla 12.4.2018 mennessä osoitteeseen rekry@sikla.fi.

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoivakoteja, päiväkoteja ja kouluja rakentava Siklatilat Oy ja talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 60 miljoonaa euroa. Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 nousee noin sataan miljoonaan euroon. Työllistämme noin 200 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista - tervetuloa joukkoomme!