Clicky

Siklatilat Oy hakee koulu- ja päiväkotikohteiden projektipäällikköä Tupokseen

06.06.2018

Siklatilat Oy hakee projektipäällikköä vastaamaan projektien tavoitteiden saavuttamisesta nimetyissä koulu- ja päiväkotihankkeissa. Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta isojen rakennusprojektien johtamisesta, suunnittelusta tai suunnittelunohjauksesta. Koulutukseltasi olet rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan DI. Projektipäällikkönä luot edellytykset tuotannolle sopimuksen mukaiseen rakentamiseen. Työskentelet Siklan Tupoksen pääkonttorilta käsin.

Tarjoamme paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lisätiedot: Miika Mielityinen puh. 040 584 4950.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@sikla.fi.

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni - tulevaisuuden rakentaja. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rakennusten kuorielementtitehdas Finland Element Oy Ab sekä talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 60 miljoonaa euroa ja vuonna 2018 liikevaihto nousee noin sataan miljoonaan euroon. Työllistämme yli 200 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!