Clicky

Hoivakodit, päiväkodit ja koulut

Rakennamme laadukkaita ja turvallisia päiväkoteja ja kouluja sekä erilaisiin tarpeisiin sopivia hoivakoteja. Ammattitaitoisella suunnittelunohjauksella pystymme karsimaat turhat kustannukset ja varmistamaan työn korkean laadun.

 

Luotettavaa hoivarakentamista sekä tulevaisuuden päiväkoteja ja kouluja

 

Rakennamme asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä, laadukkaita ja kodinomaisia hoivakoteja. Panostamme työssämme arkkitehtuuriin sekä tilojen turvallisuuteen ja pitkään käyttöikään. Erityisryhmien, kuten mielenterveys- tai päihdekuntoutujien hoivakotien lisäksi toteutamme päiväkoteja ja kouluja koko Suomen alueelle.

Toteutamme julkiset hankkeet kustannustehokkaalla, kokonaisvastuurakentamisen ja allianssimallin parhaat puolet yhdistävällä mallilla. Toteutusmalli takaa suunnittelun ja toteutuksen tehokkuuden sekä käyttäjänäkökulman huomioimisen jo suunnitteluvaiheessa. Toteutamme sekä julkisen että yksityisen sektorin kohteet kilpailukykyisesti myös vuokraratkaisuna.

 

Lisätietoja: Perttu Aikkila, puh. 040 913 2382, perttu.aikkila@sikla.fi

 


 

”Sikla on luotettava hoivakotien toteuttaja. He toteuttavat kohteen tarpeen mukaan joko KVR-urakkana tai vuokramallilla. Siklan valttina on kyky kuunnella asiakasta ja vastata nopeasti ja joustavasti asiakkaan tarpeisiin. Meillä on tälläkin hetkellä useita yhteisiä projekteja ja yhteistyömme jatkuu myös tulevaisuudessa.”
- Tuomas Terho, kiinteistökehitysjohtaja, Attendo Oy

 

"Kyllä uskaltaisin ehdottomasti suositella Siklaa. Varsinkin jos puhutaan päiväkotirakentamisesta, ja on tarve luotettavalle sekä nopeasti reagoivalle rakentajataholle, kannattaa ottaa heihin yhteyttä."
- Minna Martikainen, toimitusjohtaja, Pilke Päiväkodit Oy

 

Lue asiakkaidemme kokemuksia ja katso toteuttamiamme kohteita tästä.