Clicky

Luotettavaa hoivarakentamista sekä tulevaisuuden päiväkoteja ja kouluja

Rakennamme laadukkaita ja turvallisia päiväkoteja ja kouluja koko Suomen alueelle. Lisäksi toteutamme erilaisiin tarpeisiin, kuten mielenterveys- tai päihdekuntoutujille räätälöityjä hoivakoteja. Ammattitaitoisella suunnittelunohjauksella pystymme karsimaan turhat kustannukset ja varmistamaan työn korkean laadun. Panostamme työssämme arkkitehtuuriin sekä tilojen turvallisuuteen ja pitkään käyttöikään.

Toteutamme julkiset hankkeet kustannustehokkaalla, kokonaisvastuurakentamisen ja allianssimallin parhaat puolet yhdistävällä mallilla. Toteutusmalli takaa suunnittelun ja toteutuksen tehokkuuden sekä käyttäjänäkökulman huomioimisen jo suunnitteluvaiheessa. Toteutamme sekä julkisen että yksityisen sektorin kohteet kilpailukykyisesti myös vuokraratkaisuna.

Yksi suurimmista Siklatilojen hoivarakentamisen hankkeista vuodelle 2018 on Porin Asuntomessuille rakennettava 54-paikkainen hoivakoti. Sikla rakentaa Mehiläisen käyttöön Virkkulankylä-kokonaisuuteen kuuluvan palvelutalon, jossa on 30 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 24 viihtyisää tukiasuntoa ikäihmisille. Kohde toteutetaan avaimet käteen -periaatteella. Kohteen rakennustyöt alkoivat syksyllä 2017. Voit lukea tiedotteen hankkeen käynnistymisestä täältä.

Lisätietoja: Perttu Aikkila, puh. 040 913 2382, perttu.aikkila@sikla.fi

Lue asiakkaidemme kokemuksia ja katso toteuttamiamme kohteita tästä.