Clicky

Luotettavaa hoivarakentamista sekä tulevaisuuden päiväkoteja ja kouluja

Toteutamme hoivakoteja erilaisiin tarpeisiin koko Suomen alueelle. Suunnittelemme kohteemme niiden käyttäjät huomioiden - räätälöimme hoivakotimme esimerkiksi ikäihmisten, mielenterveys- tai päihdekuntoutujien tarpeiden mukaan. Lisäksi rakennamme laadukkaita ja turvallisia päiväkoteja ja kouluja koko Suomen alueelle. Ammattitaitoisella suunnittelunohjauksella pystymme karsimaan turhat kustannukset ja varmistamaan työn korkean laadun. Panostamme työssämme arkkitehtuuriin sekä tilojen turvallisuuteen ja pitkään käyttöikään.

Toteutamme sekä yksityiset että julkiset hankkeet kustannustehokkaalla kokonaisvastuurakentamismallilla. Toteutusmalli takaa suunnittelun ja toteutuksen tehokkuuden sekä käyttäjänäkökulman huomioimisen jo tarjousvaiheessa. Toteutamme sekä julkisen että yksityisen sektorin kohteet kilpailukykyisesti myös vuokraratkaisuna.

Yksi suurimmista Siklatilojen hoivarakentamisen hankkeista on Porin kesän 2018 Asuntomessuille rakennettava 54-paikkainen ikäihmisten palvelukoti. Rakennamme Mehiläisen käyttöön Virkkulankylä-konseptiin kuuluvan palvelutalon, jossa on 30 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 24 viihtyisää tukiasuntoa ikäihmisille. Kohde toteutetaan avaimet käteen -periaatteella. Kohteen rakennustyöt alkoivat syksyllä 2017 ja kohteeseen pääsee tutustumaan Porin Asuntomessuilla 6.7. - 5.8.2018. Tervetuloa!

Lisätietoja: Perttu Aikkila, puh. 040 913 2382, perttu.aikkila@sikla.fi

Lue asiakkaidemme kokemuksia ja katso toteuttamiamme kohteita tästä.

 

Sikla on luotettava hoivakotien toteuttaja. He toteuttavat kohteen tarpeen mukaan joko KVR-urakkana tai vuokramallilla. Siklan valttina on kyky kuunnella asiakasta ja vastata nopeasti ja joustavasti asiakkaan tarpeisiin. Meillä on tälläkin hetkellä useita yhteisiä projekteja ja yhteistyömme jatkuu myös tulevaisuudessa.”

Tuomas Terho, kiinteistökehitysjohtaja
Attendo Oy