Clicky
Haapanatie omakotitalo

Viihtyisä kokonaisuus suositulla alueella

Tässä on loistava kokonaisuus Höyhtyällä, suositulla asuinalueella aivan kaupungin palveluiden kupeessa. Koulut, päiväkodit ja palvelut ovat aivan kävelymatkan etäisyydellä. Tontilla on jo valmis viihtyisä pihapiiri puineen ja pensaineen, ja kotisi on sijoitettu niin että aurinko paistaa etupihalle melkein koko päivän. Alueella on myös monipuoliset ulkoilumahdollisuudet.

Kokonaishintaan kuuluu ihan kaikki purkutöistä viimeiseen listaan ja pihatöineen valmiiksi rakennettuna – turvallisesti yhdellä sopimuksella. Tässä kohteessa säästät varainsiirtoverossa noin 7500 euroa.

Vuokratontti.

  • Kauppa 0,6 km
  • Koulu 0,3 km
  • Päiväkoti 0,2 km
  • Ulkoilureitit 0,1 km

Toimivat tilat ilman hukkaneliöitä!

Upea, väljä olohuone-ruokailutila-keittiö-yhdistelmä keskellä taloa luo tähän kotiin viihtyisän ja toimivan kodin sydämen. Pohjakuva on selkeä ja konstailematon, ilman turhia hukkaneliöitä.

Kun toimit nopeasti, pääset itse vaikuttamaan jokaiseen yksityiskohtaan pohjaratkaisusta sisustukseen ja talotekniikkaan. Kodista tulee siis juuri sellainen kuin haluat. Materiaalit saat valita Puustellin ja Värisilmän valikoimista. Toimi nopeasti ja ota yhteyttä myyjään, sillä tämä kohde viedään käsistä.

Asunnot ja hinnat
Selaa asuntoja

Haapanatie 17

81m2
3h+k+s+khh
Myyntihinta 277 800 € Velaton hinta 277 800 € Varaustilanne Myynnissä

Ota yhteyttä

Pauli Karhumaa
myyntiedustaja, Pohjois-Pohjanmaa
pauli.karhumaa@sikla.fi
040 152 8006
Haapanatie 17 a, 90150 Oulu
Kerros
Asunto
Huoneisto
Pinta-ala
Kauppahinta €
Velaton myyntihinta €
Varaustilanne
1. kerros
Asunto
Huoneisto3h+k+s+khh
Pinta-ala81 m2
Kauppahinta €277 800
Velaton hinta €277 800
VaraustilanneTee varaus →
Satoja koteja ja tyytyväisiä asiakkaita!

Olemme rakentaneet satoja koteja pääkaupunkiseudun, Oulun ja Pirkanmaan talousalueille sekä muualle Suomeen. Toimimme lähellä asiakasta ja tapamme toimia varmistaa, että kodistasi tulee juuri sellainen kuin haluat. Tyytyväisten asiakkaiden joukko kasvaa päivä päivältä!

"Rakentamisvaihe meni kivuttomasti ilman murehtimista"

Kurkelan perhe on omien sanojensa mukaan erittäin tyytyväinen valmiiseen kokonaisuuteen. Kodista tuli juuri sellainen kuin he olivat ajatelleetkin. Siklatalojen asiakaspalvelu saa perheeltä kiitettävän arvosanan.  

– Ehdottomasti isoin hyöty Siklatalojen valinnassa oli se, että rakentamisvaihe meni kivuttomasti ilman murehtimista siitä, että sujuuko tämä. Olimme koko projektin ajan luottavaisin mielin. Talo on alusta loppuun asti hyvin tehty, Lauri kiittelee.

– Kun Siklatalojen kanssa teet kaupat, niin tiedät tasan tarkkaan mitä saat ja millä hinnalla!

Lue lisää asiakaskokemuksia täältä!

Ota yhteys myyjään

Pauli Karhumaa myyntiedustaja, Pohjois-Pohjanmaa pauli.karhumaa@sikla.fi 040 152 8006