Clicky

Asuntotuotanto

Toteutamme laajatkin asuntokokonaisuudet laadukkaasti ja kustannustehokkaasti erilaiset asiakastarpeet ja -toiveet huomioiden.

 

Korkealaatuista asuinrakentamista

 

Rakentamissamme asuntokohteissa on toimiva arkkitehtuuri ja korkealaatuiset materiaalit. Vankan ammattitaitomme ansiosta pystymme toteuttamaan laajatkin kokonaisuudet laadukkaasti ja kustannustehokkaasti erilaiset asiakastarpeet ja -toiveet huomioiden. Hankkeet toteutetaan joko omaperusteisesti tai KVR-urakoina. Omaperusteisessa asuntotuotannossa suunnittelemme kohteemme siten, että ne ovat kannattavia niin kuluttaja- kuin sijoittaja-asiakkaillemmekin. Asiakkaidemme kysyntä ohjaa maanhankintaamme: tonttimme sijaitsevat usein merkittävillä työ- ja opiskelupaikkakunnilla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Aluerakentaminen

Rakennamme niin omakotitalo-, paritalo- kuin rivitalokohteita.  - omakotimaista asumista, jokaisella omat pihapiirit

Puukerrostalorakentaminen - ekologinen mahdollisuus

Koemme puukerrostalorakentamisen suurena mahdollisuutena. Hankekehitysvaiheessa on useita puukerrostaloja eri puolilla Suomea. Siklatilat Oy toteutti Helsingin ensimmäisen omaperusteisen puukerrostalohankkeen, 43-huoneistoisen Asunto Oy Helsingin Haapaperhosen, joka valmistui lokakuussa 2017.  (LINKKI UUTISEEN). Myös Porin asuntomessualueelle kohoaa viisikerroksinen puuhybridikerrostalo osana Virkkulankylää. (LINKKI UUTISEEN)

Kerrostalorakentaminen

Asuntosijoittaminen

Lisätietoja: Pekka Karhumaa, puh. 045 358 8428, pekka.karhumaa@sikla.fi

 


 

”Olemme tehneet hyvin tiivistä yhteistyötä vuodesta 2010 saakka. Tänä aikana Sikla on urakoinut meille lukuisia rivi-, omakoti- ja paritalokohteita sekä liiketiloja. Yhteistyö on ollut molemminpuoliseen luottamukseen perustuvaa, ja jos jostakin asiassa on tarvinnut neuvotella, niin siinä on edetty jouhevasti molemmin puolin joustaen ja ratkaisua hakien. Eli katse on ollut aina eteenpäin!"
- Jaakko Tahkola, toimitusjohtaja, Forentia Oy

 

"Sikla on mielestäni miellyttävä, ripeäotteinen ja sanojensa mittainen kumppani.”
- Jaakko Tahkola, toimitusjohtaja, Forentia Oy

 

Tutustu muihin referensseihin tästä. (LINKKI)