Clicky

Siklatilat Oy hakee asuntokohteiden projektipäällikköä Ouluun ja Vantaalle

29.03.2018

Sikla-konserniin kuuluva Siklatilat Oy hakee asuntokohteiden projektipäällikköä sekä Ouluun että Vantaalle.
Projektipäällikkö vastaa projektien tavoitteiden saavuttamisesta nimettyjen kohteiden suunnittelun, aikataulun ja kustannusten osalta. Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai rakennustekniikan DI:n koulutusta sekä työkokemusta suurten rakennusprojektien johtamisesta, suunnittelusta tai suunnittelunohjauksesta. Lisätietoja tehtävästä antaa asuntotuotantojohtaja Pekka Karhumaa, puh. 045 358 8428.

Toivomme hakijalta innostunutta ja ahkeraa työotetta, avointa toimintatapaa sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Pyydämme lähettämääm vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen sähköpostilla 12.4.2018 mennessä osoitteeseen rekry@sikla.fi.

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoivakoteja, päiväkoteja ja kouluja rakentava Siklatilat Oy ja talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 60 miljoonaa euroa. Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 nousee noin sataan miljoonaan euroon. Työllistämme noin 200 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista - tervetuloa joukkoomme!